Tuesday, March 10, 2009

betöltesz engem örömmel

Ésa 60:1-2. Kelj fel, világosodjál, mert eljött világosságod, és az Úr dicsősége rajtad feltámadt. Mert ímé, sötétség borítja a földet, és éjszaka a népeket, de rajtad feltámad az Úr, és dicsősége rajtad megláttatik.

Ésa 12:2-3. Ímé, az Isten az én szabadítóm! bízom és nem félek; mert erősségem és énekem az Úr, az Úr, és lőn nékem szabadítóm! S örömmel merítetek vizet a szabadító kútfejéből

Jób 33:26. Imádkozik Istenhez és ő kegyelmébe veszi, hogy az ő színét nézhesse nagy örömmel, és az embernek visszaadja az ő igazságát.

Ap.Csel 2:28. Megjelentetted nékem az életnek útait; betöltesz engem örömmel a te orczád előtt.


Ezek az igék ma egy különleges személyhez szólnak, valakihez, aki nemrég döntötte el, hogy befogadja az Urat, megtér és ezt kifejezi azáltal hogy bemerítkezik. Öröm van a mennyben, és itt a Földön is, és együtt örülünk veled, és osztozunk örömödben. Kívánom neked, hogy meglátszódjon, kirajzolódjon életeden az Úrnak dicsősége, hogy mindig ott legyél a szabadítás kútfeje mellett és meríthess abból szüntelen, minden bűn és minden kísértés ellen, és kívánom hogy az Úr jelenlétében, az Ő színe előtt élj életed minden napján, nézhessed az Ő arcát és Ő töltsön be téged igazi, maradandó örömmel.

1 comment:

Noémi-Ruth said...

Kivel és kinek is lehet együtt örülni? :))